Wanneer u een telefoon heeft met lichte gebreken hoeft u uiteraard niet meteen een nieuwe telefoon te kopen. U kunt op internet kijken voor handige tips om uw telefoon te maken. Wat is nou echt en wat is nou nep ? Dat is vaak niet helemaal goed van elkaar te onderscheiden. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Wanneer u op internet kijkt staan er vaak heel veel verschillende mogelijkheden op. Er staan dingen op waarvan u denkt dat het nep is, zoals krassen te verwijderen met schuurpapier ( alleen op de achterkant ).  Echter is dit geen fabeltje, dit is echt mogelijk. Het is alleen niet verstandig om uw telefoon met een schuurmachine te bewerken. Wanneer u met heel fijn schuurpapier zachtjes ( zonder echt kracht te zetten ) over uw achterkant heen gaan kunt u hiermee oneffenheden verwijderen.

Ook kunt u door middel van het gebruik van bakpoeder krassen op uw schermbaking soda wegwerken. U vult de krassen ligt op en veegt het daarna eraf. Het is wel raadzaam om van tevoren alle openingen af te plakken.

Ook kunt u met een tandenstoker uw usb poort schoonmaken. Dit moet u echter wel met beleid doen anders maakt u het alleen maar erger.